Долю чоловіка в Дніпрі під час прильоту Х-22 вирішили кілька секунд (відео)

У момент вибуху він сидів в авто біля будинку.

Родина Станіслава Лисенка зібралася за одним столом 14 січня 2023-го року під час прильоту російської ракети Х-22 по 9-поверхівці в Дніпрі. У той день його долю вирішили буквально кілька секунд.

Як йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1", за пару днів до трагічної події Стас приїхав до Дніпра з Києва у справах. У його мами 14-го січня був день народження, тож родина зібралася на посиденьки у їхній квартирі на 6-му поверсі.

Саме в ту суботу Станіслав ходив містом у пошуках куртки, тому й затримувався. У момент вибуху він сидів в авто біля будинку, саме мав виходити з нього. "Коли я повернувся, побачив величезний чорний стовп диму й пил", - згадує він.

Коли Лисенко підбіг до будинку, він зрозумів, що епіцентр вибуху був поруч з його під'їздом, він зміг піднятися. На щастя, його родина вижила, тож для його мами ця дата стала другим днем народження. 

Трагедія у Дніпрі 14.01.2023 поламала долі мешканців сумнозвісного будинку

14 січня Росія влучила ракетою в багатоповерхівку в Дніпрі, загинули 46 людей. Шестеро досі вважаються зниклими безвісти.

Трагедія в Дніпрі забрала життя цілої родини - Анастасії Ігнатенко та Дмитра Гузя, їхнього 1,5-річного сина Макара так і не знайшли. 

Дідусь-мешканець 9-поверхівки не зміг стримати емоцій і звернувся до росіян, проклинаючи їх. Він втратив онука внаслідок "прильоту" по будинку. 

Син загиблої біля багатоповерхівки в Дніпрі Ірини Саламатенко Ігор написав останній зворушливий лист про маму. 

Під час влучання Х-22 у Дніпрі 28-річний Олексій Зеленський та його 11-місячний син Микита загинули. Їхня дружина і мама Катерина дивом вижила

У Дніпрі поховали загиблого під час влучання російської ракети в будинок 14 січня 17-річного Максима Богуцького. У батьків на згадку про нього залишився лише один подарунок - зелений фартух.

Також у Дніпрі 14 січня після влучання ракети в багатоповерхівку лікарка Світлана врятувала поранену дитину. Дівчинка стікала кров'ю, тож медик забрала її, поклала в авто й поїхала до лікарні.

Вас також можуть зацікавити новини: