Хлопець загинув унаслідок "прильоту" ракети по будинку в Дніпрі / фото instagram.com/miss_oksana

У Дніпрі поховали загиблого під час влучання російської ракети в будинок 14 січня 17-річного Максима Богуцького. Знімки з похорону опублікувала у своєму  Instagram фотограф Оксана Йоганнессон. 

Батьки хлопця - 45-річний Дмитро та 47-річна Тетяна - показали фотографу зелений фартух - подарунок сина з першої стипендії. Це тепер єдине, що залишилося на згадку про Максима.  Вони вмовляли рятувальників дістати цю річ з-під уламків.

Квартира подружжя на 7 поверсі зруйнована, у той трагічний день хлопець був сам удома, батьки пішли в гості. "Наразі від машини, квартири не лишилося нічого, всі речі та фотографії - все перетворилося на попіл", - йдеться у повідомленні фотографа.

Відео дня

Максим Богуцький був студентом 1-го курсу Дніпровської політехніки. На його похорон прийшли його друзі та однокурсники.

"Саме поховання було важким: ховали його з накритим простирадлом. Тетяна тримала часто труну, дивилася на його портрет і моторошно посміхалася... Навколо всі ридали, а вона повторювала "не можна плакати, не плачте, Максим це завжди забороняв", - пише Йоганнессон.

За її словами, в якийсь момент мати Максима ледь не знепритомніла, її ледве підхопив чоловік. А під кінець поховання навіть священники не ховали сліз.

Хлопець загинув унаслідок "прильоту" ракети по будинку в Дніпрі / фото instagram.com/miss_oksana
Хлопець загинув унаслідок "прильоту" ракети по будинку в Дніпрі / фото instagram.com/miss_oksana

Удар по будинку в Дніпрі 14.01.2023

14 січня Росія влучила ракетою в багатоповерхівку в Дніпрі, де мешкали близько 1,7 тис. осіб. У будинку повністю зруйновано один під'їзд. 

Росіяни вдарили по будинку ракетою Х-22, яку спроектували в Радянському Союзі для знищення морських угруповань та авіаносних груп.

17 січня пошуково-рятувальні роботи на місці ракетного удару були завершені, було врятовано 39 людей, з них – шестеро дітей. 79 людей були травмовані, серед них – 16 дітей.

Внаслідок ракетного удару по житловому будинку у Дніпрі загинули 46 людей, з них 6 дітей. Шістьох осіб вважають зниклими безвісти.

Вас також можуть зацікавити новини: