Для неї ці рядки є найважливішими словами / фото instagram.com/mad_birdie31/

Катерина Поліщук з позивним "Пташка", яка перебувала у російському полоні, показала вірш, який вона написала у неволі. Парамедик з "Азовсталі" зізналася, що ці рядки були її мотивацією.

У своїх соціальних мережах Пташка розмістила фото. Виявилося, нині її вірш став татуюванням на руці.

"Дякую бійцю, який увіковічнив рядки мого останнього вірша, в якого важка і довга історія. Це уривок вірша, який я написала 12 червня у полоні, і, за неможливості зберегти, вчила щоранку і щоночі, як молитву, всі чотири місяці. Це була моя мотивація і надія", - написала Поліщук.

Відео дня
Вірш Пташки з "Азовсталі" / скриншот

Вона зазначила, що майстер, який зробив таке татуювання, зберіг її почерк. Для неї ці рядки є найважливішими словами. "Не страшні іржаві автомати", - йдеться у її вірші.

Пташка з "Азовсталі": що відомо про Катерину Поліщук

21-річна Пташка потрапила до полону РФ у травні 2022 року. Про парамедика з "Азовсталі" заговорили ще раніше, коли у мережі почали ширитися відео зі співом дівчини.

У серпні мама Поліщук розповіла, що її доньку окупанти тримають у колонії в Оленівці. Вже у вересні рашисти почали поширювати у соцмережах відео з Пташкою. Згодом стало відомо, що Поліщук повернули з полону РФ. 22 вересня 215 захисників України повернулися додому, серед них була й Пташка.

Після цього Пташка розповіла, що війна забрала її кохання, але вона не припинить боротьбу за Україну. Дівчина показала фото свого хлопця, якого вона більше ніколи не побачить.

Вас також можуть зацікавити новини: