На Миколаївщині під час затоплення вціліло два новозбудовані Мости / фото facebook.com/IvanKyhta

У Миколаївській області нещодавно побудовані мости вистояли під час затоплення. Йдеться про Василівський та Нововасилівський Мости, повідомив голова Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта.

"Сьогодні обстежили мостові переходи біля сіл Василівка та Нововасилівка, які майже 10 днів перебували під водою. Є хороші новини - мости вистояли і проїзд по них вже відкритий", - зазначив він.

При цьому він подякував працівникам 36-го путевосстановительного Конотопського полку за дуже якісну роботу: "Попереду у нас ще багато роботи з відновлення громади. Мости вистояли - вистоїмо і ми з вами".

Підрив Каховської ГЕС - актуальні новини про наслідки

Як повідомляв УНІАН, Співробітники міжнародної юридичної фірми з прав людини Global Rights Compliance вважають, що найімовірніше, за підривом Каховської ГЕС стоїть Росія.

Також в мережі з'явилися свіжі супутникові знімки наслідків підриву греблі Каховської ГЕС російськими військами, зроблені компанією Maxar.

У Чорному морі, Білгород-Дністровському лимані та в річці Дунай через підрив Каховської ГЕС категорично заборонено купання, вилов риби та морепродуктів.