Подоляк звинуватив Маска в грі на роспропаганду в Twitter: все надто очевидно

Представник Офісу президента заявив, що своїми діями Маск вбиває репутацію соціальної мережі.

Радник Офісу президента Михайло Подоляк звинуватив американського мільярдера та нового власника соціальної мережі Twitter Ілона Маска у допомозі російській пропаганді.

Чиновник написав у своїй соціальної мережі, що Маск штучно знижує популярність офіційних сторінок української влади в Twitter. 

"Ілон, може, досить песимізувати офіційні акаунти українців і насильно скорочувати охоплення? Надто все очевидно ... Не треба допомагати безталанній ru-пропаганді. Їм це не допоможе, а репутація Twitter умирає. Може, потрібен регулятор, який пояснить власнику правила конкуренції?",- написав він. 

Скандальні висловлювання Ілона Маска про війну в Україні

Раніше американський мільярдер спробував пояснити своє бачення миру між Україною та Росією. 

На початку вересня 2022-го року він навіть опублікував у Twitter "мирний план", який нібито повинен допомогти закінчити війну, чим спровокував негативну реакцію з боку суспільства та уряду України.

Тоді новий власник Twitter запропонував провести повторний референдум на окупованих російськими військами територіях України під наглядом ООН, а також закликав Київ відмовитися від Криму. Пізніше він спробував згладити свої слова й заявив, що підтримує Україну в конфлікті з РФ

Однак 21 січня Маск знову потрапив у скандал, назвавши недоречними кроки щодо звільнення Україною Криму, який Росія анексувала у 2014 році.

Вас також можуть зацікавити новини: