Фото прес-служби

Група компаній "Метінвест", починаючи з 2016 року, інвестувала понад 20 мільйонів гривень у будівництво центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) у Маріуполі.

Як повідомили в прес-службі компанії, зокрема, за 5 років за підтримки "Метінвесту" з'явилися три центри надання адміністративних послуг і сервісний центр МВС в Донецькій області. Їх відкриття дало можливість городянам уникнути багатьох бюрократичних зволікань.

Відзначається, що перший подібний ЦНАП був відкритий в 2016 році. Тоді група "Метінвест" інвестувала 10,5 мільйонів гривень в ремонтні та оздоблювальні роботи, а також систему відеоспостереження.

Відео дня

У 2018 році в ТРЦ "Порт City" з'явився ще один соціальний офіс "два в одному" – сервісний центр МВС в Донецькій області та Центр надання адміністративних послуг. Внесок "Метінвест" в ремонт і підготовку приміщення цього центру склав більше 2 мільйонів гривень. У свою чергу Маріупольська міська рада, USAID та Міністерство внутрішніх справ України профінансували придбання меблів та обладнання.

При цьому восени 2019 року на Лівобережжі Маріуполя почав роботу "Мультицентр", який став найбільшим в країні соціальним офісом. Фінансовий внесок Групи "Метінвест" в його будівництво та обладнання склав 7,4 мільйона гривень. Зокрема, компанія допомогла виконати ремонтні та оздоблювальні роботи, обладнала систему відеоспостереження та встановила панорамний ліфт. Тепер в "Мультицентрі" надаються адміністративні, комунальні, соціальні та пенсійні послуги, які охоплюють тисячі жителів регіону.

У всіх маріупольських ЦНАПах працює електронна черга і за попереднім записом в них приймають близько 500-600 людей в день.

"Як соціально відповідальний бізнес, "Метінвест" завжди дотримується взятих на себе зобов'язань. За останні п'ять років в рамках партнерської взаємодії Компанії, Фонду розвитку Маріуполя та муніципалітету реалізовано багато суспільно значущих ініціатив, і відкриття багатофункціональних соціальних офісів для комфорту, доступності та прозорості надання адміністративних послуг городянам частина цієї великої роботи", - підкреслив генеральний директор МК "Азовсталь" Групи "Метінвест" Енвер Цкітішвілі.