З'явилися яскраві кадри з навчань бійців ЗСУ у Британії / фото t.me/Pavliuk_KSV

Українські військові продовжують навчання у Великобританії. У програму входить відпрацювання дій в наступі і обороні.

"Військовослужбовці Збройних Сил України проходять навчання з відпрацювання способів пересування особового складу у складі підрозділу, дій у наступі та обороні, ведення бойових дій у населених пунктах під керівництвом роти A, 1 Королівського полку принцеси Уельської Сухопутних Військ ЗС Великої Британії", - написав начальник штабу-заступник командувача Сухопутними військами ЗСУ Олександр Павлюк у Telegram.

Варто відзначити, що навчання українських військових проходить у Великобританії в рамках міжнародної навчальної операції з базової загальновійськової підготовки.

Відео дня

Навчання українських військових - що відомо

29 січня бійці ЗСУ прибули до Великої Британії для навчання на танках Challenger 2, які пообіцяли передати Україні.

5 лютого командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук повідомив, що частина українських захисників вже перебувають за кордоном на навчанні на системах протиракетної / протиповітряної оборони SAMP/T-Mamba, які мають передати Франція та Італія.

6 лютого нова партія українських військових прибула до Великої Британії для проходження навчання на самохідних артилерійських установках AS-90, про передачу яких оголосили ще 16 січня.

Вас також можуть зацікавити новини: