Galaxy S24 Ultra отримає одні з найвужчих рамок серед усіх смартфонів / Джерело: OnLeaks

У січні 2024-го Samsung повинна представити флагманську лінійку Galaxy S24. Топовим апаратом серії виявиться S24 Ultra, про який приблизно за два місяці до анонсу відомо практично все.

Характеристики Galaxy S24 Ultra публікувалися і раніше, а тепер якісні рендери розкрили автори PhoneArena.

У новому поколінні помітно зменшаться відступи навколо дисплея: очікується, що S24 Ultra отримає "одні з найвужчих рамок серед усіх смартфонів". При цьому новинка стане коротше, але ширше за попередника, а на вибір будуть доступні чорний, сірий, фіолетовий і жовтий кольори. 

Відео дня

Джерело: PhoneArena
Galaxy S24, Galaxy S24+ та Galaxy S24 Ultra / Джерело: PhoneArena

Водночас авторитетний інсайдер Ice Universe, відомий своєю любов'ю до Samsung, розповів, що вже мав можливість ознайомитися з реальним смартфоном, який виглядає просто чудово. За його словами, дизайн Galaxy S24 Ultra сподобається кожному.

Джерело: Ice Universe
S23 Ultra (ліворуч) та S24 Ultra (праворуч) / Джерело: Ice Universe

Якщо вірити чуткам і витокам, Samsung збирається реалізувати в новій лінійці Galaxy S24 всі найостанніші тренди і функції. Ми вже чули про титанову рамкусупервузьку рамку і рекордні 2 ГБ пам'яті.

Також Samsung робить велику ставку на штучний інтелект (ШІ). Це будуть "найрозумніші" смартфони на ринку, перевершуючи те, що пропонують конкуренти Google у лінійці Pixel 8. Крім того, обіцяють підтримку супутникового зв'язку.

Також відомо про плани виробника вже в наступному році випустити сенсор камери з рекордною роздільною здатністю 440 Мп. Очікується, що першим таку камеру отримає Galaxy S25 Ultra.

Вас також можуть зацікавити новини: