TeslaMic – мікрофон для караоке в машині / фото Weibo

Tesla Ілона Маска напередодні китайського Нового року випустила новий продукт: мікрофон під назвою TeslaMic для любителів співати в машині. 

Сторінка товару, як пише Electrek, не витримувала напливу охочих. Всю партію розібрали швидше ніж за годину.

Мікрофон вийшов не випадково: в недавньому оновленні ПЗ бортового комп'ютера з'явилася опція "Караоке", завдяки якій можна співати в салоні припаркованого авто. Або на пікніку – система бездротова та оснащена акумулятором. У країнах Азії таке караоке дуже люблять.

При цьому якщо Tesla у вас немає, то мікрофон можна під'єднати і до інших пристроїв. Набір коштує 188 доларів (приблизно 5400 грн), нову поставку обіцяють в лютому. Чи з'являться вони в інших країнах, у тому числі в Україні, невідомо.

Нагадаємо, що раніше в цьому місяці Маск вивів український супутник Січ-2 в космос. Він близько 3 років буде знімати поверхню землі і контролювати іоносферу. Навіщо це Україні і що ще потрібно знати про наш головний космічний проєкт 2022 року – у матеріалі УНІАН.

А до цього винахідник похвалився "Мехазіллою" – гігантською вежею, яка буде ловити ракети. За задумом, у майбутньому це дозволить скоротити інтервал між запусками однієї і тієї ж ракети до однієї години.

Вас також можуть зацікавити новини: