Гаджет дня: настільна лампа від Lenovo з вбудованою камерою і USB-хабом / фото Lenovo

Каталог аксесуарів компанії Lenovo поповнився цікавим гаджетом Go Desk Station – це така собі настільна станція 3 в 1, яка об'єднує в собі веб-камеру, USB-хаб з безліччю портів і бездротову зарядку.

Разом з тим виробник оснастив гаджет світлодіодним індикатором і фізичною шторкою, яка закриває об'єктив камери, коли та не використовується, тому за приватність можна не турбуватися.

Щодо "вебки", то вона пише в 4K/30 кадрів в секунду, має автофокус і функцію автоматичного кадрування, а лампа сама регулює яскравість в залежності від навколишнього освітлення. Максимальна – 1600 люкс на відстані 0.5 метра. На вибір три колірні температури: 3000К (тепла), 4500К (холодна) і 6500К (денне світло).

Відео дня

В основі знаходиться висувна бездротова зарядка по протоколу Qi потужністю 15 Вт і хаб з портами USB Type-C (135 + 65 Вт), від яких можна зарядити ноутбук, а також два USB-A 3.1 і HDMI 2.0. Налаштувати положення лампи дозволяє регульований кронштейн.

Старт продажів Lenovo Go Desk Station запланований на березень 2023-го. Обійдеться такий пристрій в $329.

Інші цікаві гаджети 2022-го

Раніше в поле нашого зору потрапила механічна клавіатура з кубиків LEGO, яку можна кастомізувати як завгодно. Можна спорудити й що-небудь корисне: наприклад, підставку для смартфона. Ціна – 189 доларів або 7000 в грн.

Компанія Xiaomi поповнила асортимент своїх бездротових навушників доволі незвичайною моделлю – Bone Conduction. Вони виділяються на тлі конкурентів тим, що передають звук не в вуха, а в череп.

Якщо ви в пошуках оригінального смартфона, то Nubia випустила лімітовану версію моделі Z40S Pro з кришкою під "Зоряну ніч" Ван Гога. І це не просто принт – текстуроване покриття імітує полотно з мазками фарб.

Вас також можуть зацікавити новини: