Такий вигляд матиме новий iPhone 15: з'явилися фото і якісні рендери

До презентації нових айфонів залишається менш ніж два місяці.

У всіх iPhone 15 будуть тонкі і симетричні рамки екрана, але у Pro-версій вони будуть все-таки тонші, ніж у базових iPhone 15. Також всі цьогорічні айфони отримають динамічний виріз Dynamic Island

Це підтверджують опубліковані у мережі фотографії захисних стекол всіх смартфонів лінійки iPhone 15, а також свіжі рендери, створені на основі останніх витоків.

Про те, що інтерактивний виріз, що з'явився вперше в iPhone 14 Pro і iPhone 14 Max, буде використаний у всіх моделях iPhone 15, говорив аналітик Росс Янг ще в 2022 році. Новий знімок в черговий раз підтверджує ці дані. 

Якщо судити по новому фото, "прошки" отримають трохи тонші рамки, ніж базові iPhone 15.  Як очікується, рамка нового флагмана Apple буде шириною всього 1,55 мм по колу  – це рекорд серед усіх смартфонів на ринку. Поки рекорд за Xiaomi 13 з 1,81 мм.

Зміни в дизайні будуть супроводжуватися оновленим "залізом". Вже підтверджено, що iPhone 15 Pro і 15 Pro будуть працювати на новенькому процесорі Apple A17 Bionic, тоді як дешевші версії залишаться з торішнім, але все ще потужним A16 Bionic. Обсяг оперативної пам'яті при цьому збільшиться з 6 до 8 гігабайтів.

У всіх яблучних смартфонів також збільшиться місткість акумуляторів, якщо вірити останнім чуткам.Також iPhone 2023 року вийдуть з роз'ємом USB-C. якого раніше ніколи не було в смартфонах Apple.

Між тим відразу кілька джерел повідомляють, що нас чекає найдорожче покоління айфонів в історії. Зокрема, моделі Pro можуть подорожчати на 200 доларів. Остання така кардинальна зміна цін була в 2017-му, коли був представлений iPhone X за $999. До презентації лінійки iPhone 15 залишається менш ніж два місяці.

Вас також можуть зацікавити новини: