Втрат серед особового складу немає / фото УНІАН

Протягом минулої доби в районі операції Об’єднаних сил терористи 18 разів порушили режим припинення вогню, п'ять разів застосувавши заборонену зброю.

Як повідомляє прес-центр ООС, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід поблизу Пісків українські позиції потрапили під вогонь зі стрілецької зброї. Неподалік Авдіївки бойовик вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. В районі Новотроїцького українські позиції були обстріляні зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. З великокаліберних терористи стріляли біля Лебединського.

Читайте такожВ районі ООС поранений один український військовослужбовець

Відео дня

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ з мінометів калібрів 120 та 82 мм, автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь поблизу Кримського. З міномету калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї були обстріляні українські позиції у районі Новолуганського. Біля Золотого-4 терористи застосували з міномети калібру 82 мм, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Неподалік Зайцевого бойовики обстріляли українських військових з міномету калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. З великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь у районі населених пунктів Хутір Вільний та Новотошківське.

У штабі додали, що внаслідок обстрілів троє українських військових отримали поранення. Об'єднані сили вогнем у відповідь знищили двох окупантів, ще шестеро були поранені. Також українські військові знищили бойову машину піхоти російсько-окупаційних військ.

Від початку поточної доби із мінометів калібрів 120 та 82 мм бойовики обстріляли українські позиції в районі Верхньоторецького. Втрат серед особового складу немає.