Арестович заявив, що в Брянській області партизани відійшли через підлість Міноборони РФ / скріншот

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович після того, як "засвітився" з голим пузом на пляжі в Ізраїлі, відзначився коментарем про ситуацію з Бєлгородської області.

В ефірі з російським блогером Марком Фейгіним він пояснив, чому ополченці відійшли зі звільнених сіл Російської Федерації, хоча запевняли, що будуть діяти до тих пір, поки країна "не стане вільною" від Путіна.

"Вони відійшли тільки тому що "доблесні" путінські війська почали застосовувати вільно падаючі бомби по російських звільнених селах. І вони вийшли, щоб не підставляти мирних громадян. Ось різниця між путінськими військами і їх військами", - зазначив Арестович.

На даний момент Росія своїми фейковими заявами про ситуацію реалізує типову модель "прикриття власного заду" від гніву Путіна: "Ми, вибачте, пропустили захід альтернативних або справжніх ЗС РФ на територію Росії, не путінських, а справжніх, але, зате ми всіх вбили і всіх відтіснили", - пояснив логіку РФ Арестович.

Колишній радник ОП підкреслив, що серед російських партизанів немає жодного вбитого солдата. 

"А у них немає жодного вбитого (у партизанів), щоб ви розуміли, тільки поранені", - акцентував колишній радник ОП. 

У Бєлгородській області 22 травня почали "різко" діяти партизани

Нагадаємо, що 22 травня Росію "накрили" хвилювання через діяльність Російського добровольчого корпусу, а також партизанів з легіону "Свобода Росії", які зайняли Гайворонський район (Бєлгородська область) і оголосили, що планують повалити режим Путіна.

Тоді глава Міноборони РФ Сергій Шойгу назвав це "трактом" і повідомив, що ударами авіації Росія всіх "заблокувала" і "розгромила". За його версією, було знищено понад 70 "диверсантів".

Після цього в бойових діях виникла "пауза". Вчора представники партизанських організацій прокоментували свій рейд на Бєлгородську область і вказали, що це була лише перша "успішна фаза". Далі спецоперація продовжиться, пообіцяв командир "Російського добровольчого корпусу" Денис Нікітін.

Вас також можуть зацікавити новини: