Олександр Коваленко висловився про наслідки ударів по Криму / скріншот

У тимчасово окупованому Криму російські загарбники втрачають системи протиповітряної оборони.

ППО РФ в Криму не лише не може впоратися зі своїми функціональними завданнями, але і, крім усього іншого, зменшується в цілому в потенціалі, "а тому найближчим часом ця ділянка... може бути найбільш вразливим для різного роду ракетних атак балістичного чи іншого типу", заявив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко в ефірі каналу "FreeДом".

Експерт зазначив, що на півострові супротивники не контролюють повітряний простір. "І ось навіть сьогодні вранці (30 жовтня - Ред.) надійшла інформація про те, що знову-таки були якісь нібито втрати у росіян на одній з локацій, де розміщувалася їх ППО. Тобто регулярно ППО в Криму вибиває...", - розповів аналітик.

Важливі новини - Крим сьогодні знову атакували

30 жовтня в Криму лунали вибухи, повідомлялося, що "бавовна" була в Севастополі, в Саках і на аеродромі в Новофедорівці. У мережі писали про приліт у районі Стрілецької бухти.

Місцевий гауляйтер Михайло Развожаєв стверджував, що в Севастополі ППО нібито "збила" дві повітряні цілі. У російському Міноборони придумали, що "перехопили" аж вісім крилатих ракет великої дальності Storm Shadow.

Олександр Коваленко ще влітку говорив, що вибухи в Криму відбуваються, оскільки півострів готують до звільнення від росіян - ліквідують, в тому числі ворожі склади боєприпасів.

Вас також можуть зацікавити новини: