ЗСУ знищують загарбників по всій лінії фронту / фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 17 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, а також по 5 зенітно-ракетних комплексах.

Як повідомив Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні щодо ситуації з російським вторгненням, наші війська продовжують активними діями завдавати окупантам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Генштаб інформує, що протиповітряною обороною було знищено 2 керовані авіаційні ракети Х-59 та 1 розвідувальний БпЛА ворога. Також у повідомленні офіційно підтверджено ураження ворожого корабля Чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ". 

Відео дня

Крім того, минулої доби підрозділи ракетних військ уразили 3 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункт управління, 2 артилерійські системи та ще 3 інші важливі цілі противника. 

Війна в Україні - останні новини

Як повідомляв УНІАН, втрати особового складу противника з 24 лютого 2022 року по 27 грудня 2023-го складають вже близько 355 тис. 750 осіб, зокрема минулої доби Сили оборони України ліквідували 790 російських загарбників. 

Минулої ночі в окупованій Феодосії пролунали потужні вибухи. Місцеві жителі повідомляли про серйозну пожежу в порту, також вони чули звуки детонації.

Пізніше командувач Повітряних сил ЗСУ повідомив, що українські сили знищили великий десантний корабель "Новочеркаськ". За даними ПС, всі, хто був на його борту в момент атаки, загинули. 

ЗМІ також інформували, що в результаті удару також частково затонуло навчальне судно класу Т-43 "УТС-150".

Вас також можуть зацікавити новини: