Бої за Авдіївку: снайпери ССО за годину мінуснули 12 окупантів (відео)

Крім того, воїнам вдалося поранити ще трьох загарбників.

Снайпери Сил спеціальних операцій ЗСУ потужно відпрацювали по російських окупантах на Авдіївському напрямку.

Як повідомляє прес-служба ССО, снайпери ліквідували 12 та поранили трьох окупантів. Це втрати всього за годину інтенсивної роботи воїнів.

"ССО працюють на найскладніших ділянках фронту. Одна з них – Авдіївський напрямок. Там лише за годину снайпери ССО знищили 12 одиниць живої сили противника. Ще троє окупантів, які намагалися підійти до позицій українських військових, отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Авдіївський напрямок - останні новини

Як повідомляв УНІАН, російські війська мають просування у районі Авдіївки та ведуть наступ в районі Старомайорського на Донеччині.

За даними ISW, окупанти штурмують Авдіївку з шести напрямків. Попри складні погодні умови, як російські, так і українські війська продовжують наземні атаки по всій території України, хоча й дещо повільнішими темпами через сніг і погану видимість.

Згідно з геолокованими кадрами, на які посилаються аналітики, окупанти дещо просунулися на північний захід від Красногорівки в 7 км від Авдіївки і в східній частині промислової зони на південно-східній околиці міста.

Вас також можуть зацікавити новини: