Бої за Бахмут: воїни ССО потужно розгромили штурмову групу окупантів (відео)

Частині загарбників вдалося втекти.

Під Бахмутом воїни Сил спеціальних операцій потужно відпрацювали по групі окупантів, які намагалися накопичитися на передових рубежах своєї оборони для штурму українських позицій.

Як зазначили у прес-службі ССО, ця спроба загарбників виявилася марною. Їх помітили та розгромили.

"Під час ведення розвідки на бахмутському напрямку оператори ССО України помітили рух ворога. І вдало відпрацювали по противнику. В результаті було знищено щонайменше 7 російських окупантів. Серед них: кулеметник, радист, спостерігач з приладом нічного бачення та штурмова група. Зазнавши втрат противник відійшов", - йдеться у повідомленні.

На кадрах видно, що окупанти розбіглися в різні сторони під час атаки. Втім, справедлива кара наздогнала їх. Частині загарбників вдалося відступити.

Втрати РФ в Україні: останні дані

За останню добу ЗСУ відправили до пекла 1010 окупантів. Всього з початку повномасштабного вторгнення знищено 142 270 окупантів.

За даними британської розвідки, загальні втрати російських військ в Україні від початку повномасштабного вторгнення зараз становлять до 200 тисяч осіб, з яких до 60 тисяч - ліквідовані. При цьому серед "вагнерівців" втрати досягають близько 50% від загальної їхньої чисельності. У британському військовому відомстві зазначили, що російські втрати почали зростати прискореними темпами з вересня, коли в Росії провели так звану "часткову мобілізацію".

За підрахунками Міжнародного інституту стратегічних досліджень, за рік Росія втратила близько 50% свого довоєнного парку сучасних танків, а також сильно виснажила свої запаси крилатих ракет.

Вас також можуть зацікавити новини: