У Міноборони пояснили, чому Путін приїхав до Маріуполя саме вночі

Поїздка Путіна до Маріуполя не була спонтанною, на чому наполягає Кремль.

Рішення Кремля влаштувати візит Володимира Путіна до Маріуполя саме вночі пояснюється міркуваннями у сфері безпеки та пропаганди. Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

"Як і належить злодієві, Путін під покровом ночі відвідав український Маріуполь. По-перше, це безпечніше. Крім того, темрява дозволяє йому виділити те, що він хоче показати", – заявили військові.

Також наголошується, що вночі службі охорони простіше захистити Путіна від незапланованих зустрічей з нечисленними жителями міста, які пережили російські бомбардування.

Візит Путіна до Маріуполя

Вранці в неділю російські ЗМІ повідомили про нічний візит Володимира Путіна до Маріуполя. Стверджується, що він прилетів в місто на вертольоті, а після пересів за кермо автомобіля і прокотився вулицями, оглядаючи місто.

Російська пропаганда також показала "радісну зустріч" маріупольців з російським диктатором. Пізніше учасники зустрічі були упізнані. Ними виявилися маріупольські мародери і любителі "русского міра".

В Офісі президента України, коментуючи візит Путіна до Маріуполя, зазначили, що злочинців завжди тягне на місце злочину.

Вас також можуть зацікавити новини: