Експерт прокоментував вибух на Чонгарському мосту / телеграм-канал Олександр Коваленко

Основна маса російських сил і засобів на півдні України сконцентрована в такому собі паралелограмі. Сенс такого розташування в забезпеченні шляхів відходу на окупований Крим.

Про це написав військово-політичний оглядач Олександр Коваленко. "Основною задумкою "паралелограма" було забезпечення максимально комфортної втечі з материкового півдня, у разі прориву ліній оборони українською армією. Така структура забезпечувала вихід угруповання окупантів на Крим через два основних логістичних вузли - Армянськ і Чонгар", - пояснив ситуацію Коваленко.

Але тепер, як підкреслив аналітик, на Чонгарі, щось сталося. Він допусив, що це "щось" тільки прелюдія перед куди більш серйозним дійством. "Найближчим часом угруповання окупантів може залишитися без одного із шляхів відходу, а виводити через Армянськ всю групу військ це ще те логістичне пекло", - зазначив експерт.

Відео дня

Коваленко зауважив, що існує ймовірність того, що "колосальне угруповання російських військ може бути закрите на Півдні, що стане подією, яка не має аналогів у сучасній історії воєн".

Вибух на Чонгарському мосту

Сьогодні вранці окупанти повідомили, що на Чонгарському мосту стався вибух, в результаті якого пошкоджено автомобільне полотно. За повідомленням окупантів, "прилетіли" ракети Storm Shadow.

У ГУР вже прокоментували "бавовну" на Чонгарському мосту.

Вас також можуть зацікавити новини: