Інцидент на Кримському мосту міг бути проявом конфронтації в Міноборони РФ / фото t.me/bazabazon

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко заявив, що зараз звучать найрізноманітніші версії щодо того, що сталося на Кримському мосту.

Він нагадав, що після того як в Росії пройшов марш Пригожина на Москву, в силових структурах різко загострилася конфронтація і протистояння.

"Високопоставлені генерали позбавляються своїх постів, висилаються на заслання в Сирію, а деякі і зовсім зникають. Де Суровікін, Дюмін, Мізенцев? Хто їх бачив? Ми зараз можемо спостерігати за тим, як всередині МО РФ наростає протистояння, причому не виходить від низів, а вируюче в верхах. А тому, чому ніхто не розглядає версію, що інцидент на Кримському мосту міг бути проявом саме цієї конфронтації, тим більше, що у дійових осіб є для цього всі засоби", - написав Коваленко.

Відео дня

Експерт зазначив, що це може здатися чистої води конспірологією.

"Я б був згоден з цим твердженням на всі 146%, але озираючись на події останніх трьох тижнів, я вже не так впевнений. А тому, чия це була ракета, або чий надводний об'єкт, питання не однозначне", - додав він.

Вибух на Кримському мосту - останні новини

Російські силові органи кваліфікували вибух на Кримському мосту вночі 17 липня як "терористичний акт". В його організації вже звинуватили "українські спецслужби".

У Службі безпеки України сказали, що розкриють всі деталі по організації "бавовни" на Кримському мосту після перемоги. 

Російський терорист Ігор Стрєлков-Гіркін відреагував на новий вибух на Кримському мосту.

Вас також можуть зацікавити новини: