Омельяненка відпустили на кілька днів додому / скріншот

Військовослужбовець Максим Омельяненко служив у Бахмуті, але терміново приїхав до Дніпра - саме в його будинок влучила російська ракета.

Як йдеться в сюжеті ТСН, фото, на якому захисник України тримає за руку маму, поранену унаслідок влучання російської Х-22 у багатоповерхівку, облетіло весь світ. За словами Максима, його мати наразі перебуває у реанімації в стабільному стані, але він має сподівання на найліпший результат лікування. 

Боєць розповів, що звик бачити на фронті зруйновані будівлі, у Бахмуті, наприклад, мало будинків вціліли. "Ти навіть не уявляєш, що рашисти можуть знищити твій будинок, який розташований у тилу. Я навіть не можу передати свої емоції, коли я дізнався, що це був саме мій будинок, саме мій під'їзд", - каже Омельяненко.

Він подякував командирам, які його відпустили, щойно він дізнався про дніпровську трагедію. Що його мати - серед постраждалих, боєць дізнався вже дорогою додому. Приблизно на 4-ту годину після подій Максим отримав відео з кухні його квартири, де мама махала ганчіркою й кликала на допомогу.

Напередодні трагічної події захисник збирав на дрони, а тепер на його картку донатять на нове житло, люди самі долучилися й вирішили допомогти. Омельяненко додав, що його відпустили на кілька днів, тож щойно він влагодить все вдома, має повернутися на фронт.

Трагедія у Дніпрі, де в будинок влучила російська ракета Х-22

14 січня 2023 року Росія влучила у 9-поверховий житловий будинок у Дніпрі. Наразі кількість жертв вже сягнула 40 осіб, розбори завалів та пошуки людей тривають.

Під завалами зруйнованого російською ракетою Х-22 будинку в Дніпрі може перебувати військова, яка пройшла "Азовсталь" та російський полон. 

А ще одна мешканка Дніпра дивом врятувалась після влучання російської ракети у її помешкання. На момент атаки вона перебувала у ванній.

Внаслідок варварської атаки РФ на житлову багатоповерхівку у Дніпрі загинуло подружжя Марченків, яке втекло з Нікополя. Їхні діти дивом залишилися живими.

Вас також можуть зацікавити новини: