ЗСУ дістають ворога навіть у глибокому тилу / facebook.com/GeneralStaff.ua

У російських окупантів більше немає "глибокого тилу" на південній ділянці фронту. Про це заявив командувач оперативно-стратегічним угрупуванням військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський.

"На Таврійському напрямку такого поняття, як "глибокий тил", для ворога вже фактично не існує. Контролюємо всі спроби окупаційних військ організувати ефективну оборону і створити умови для активних дій", – розповів він.

За словами командувача, українські війська зараз активно знищують живу силу і техніку окупантів навіть в умовах відносної стабільності лінії фронту.

Відео дня

"Чим більше ми знищимо їх зараз, тим менше буде роботи в ході остаточного звільнення України від загарбників", – заявив генерал.

Війна в Україні: поточна ситуація

За минулу добу захисники України знищили близько 500 російських окупантів. Загалом з початку повномасштабного вторгнення Росія втратила близько 110 тисяч солдатів, понад 3 тисячі танків та 6 тисяч інших бронемашин.

Крім Бахмута і району Сватового зараз важкі бої йдуть в районі Кремінної. Там в умовах лісистої місцевості сторонам важко застосовувати артилерію, тому бої набули майже виключно піхотного характеру.

На цьому тлі Росія прибрала з Чорного моря всі свої кораблі. Присутність носіїв "Калібрів" раніше була однією з ознак близької ракетної атаки на українські міста.

Вас також можуть зацікавити новини: