Пригожин сам себе загнав у "кут" / скріншот

Російський опозиціонер Геннадій Гудков вважає, що Євгенія Пригожина і його "вагнерівців" відправили в Бахмут з тієї причини, що Кремль вже визначився з їхньою долею і придумав хитрий план.

"У Пригожина вкрай складна ситуація, я б сказав драматична. Тому що Пригожин зараз просто відкрито себе протиставив всім, включаючи самого Путіна. Але його позиції і вміння говорити на публіку, його ось ця щирість, ось ця народна мова роблять з нього фігуру, яку вони самі не можуть знищити. Тому що невідомі наслідки, вірніше відомі: вони будуть важкі для такого режиму, особливо після того моменту, коли наступ українських Збройних Сил буде серйозним результативним і потрясе цей весь лад Путіна. Ось вони це розуміють і тому, я думаю, що там навіть може бути і спеціально вони запхали його в Бахмут", - сказав він ефірі.

Він зазначив, що для Путіна зараз кращий варіант і для всіх цих кремлівських злочинців кращий варіант, якщо Пригожин "геройський впаде на поле бою".

"Присвоїть орден, присвоїть медаль, присвоїть звання герої Росії і почнуть там люто радіти на якомусь внутрішньонекремлівському банкеті. Іншого варіанту немає, Пригожин теж розуміє це за великим рахунком. Майже ніяких варіантів, хіба що в центральноафриканську країну туди піти на службу. Але загалом ситуація у нього драматична і трагічна, тому що звичайно виснажений жахливо колосальними втратами в Бахмуті", - заявив Гудков.

На його думку, Пригожин сам себе загнав у цей кут.

"Я так розумію, що Збройні Сили України теж не збираються там з ним гратися і він теж для них лютий ворог. І якщо у них буде можливість знищити важливу для українців ціль, то вони це зроблять", - додав опозиціонер.

Ситуація з Пригожиним і ПВК "Вагнер"

Нещодавно ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин в черговий раз відзвітував про захоплення Бахмута, але цю інфомармацію спростувала українська влада.

У передмісті Бахмута росіяни безуспішно намагаються зайняти вигідні позиції, проте несуть значні втрати. Українським військовим вдалося просунутися по Флангах на півночі і півдні. 

Армія Російської Федерації може перекинути на Бахмутський напрямок решту резерву. У можливої підмоги окупантів немає необхідної підготовки.