Кадиров "перевзувся" і побіг в інший бік / фото t.me/DIUkraine

Російський опозиціонер, екс-депутат і офіцер ФСБ у відставці Геннадій Гудков заявив, що ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин кинув камінь у Путіна і почав втрачати "друзів", зокрема, Рамзана Кадирова. Він включив своє чуття і вже побіг на інший бік.

"Кадиров, на жаль, побіг в іншу сторону, тому що у Кадирова є звірине чуття на небезпеку, збереження життя, на ось цю кон'юнктуру де там чого і як змінюється, баланс сил, якісь терки, взаємини і так далі. Він це відчуває, у нього може там мізків немає, говорити він не вміє, щось ось це у нього є, до нього в цьому сенсі треба придивлятися і дивитися, що він робить і що заявляє", - сказав він в ефірі

Гудков стверджує, що він уважно поставився до всіх тих слів, які йшли від Кадирова про Пригожина.

"Мабуть він це відчуває, що все-таки сила поки у Путіна. Це перший камінь, який полетів у Путіна, він мабуть поки ще не призвів до каменепаду. Це з одного боку тривожно оголювати серйозне протиріччя і конфлікти всередині влади. Це гарна новина. Але те, що за першим каменем, кинутим Пригожиним, інші поки не пішли - новина не дуже, скажімо так", - додав опозиціонер.

Заява Пригожина про "щасливого дідуся" - деталі

9 травня військовий злочинець Євген Пригожин опублікував відео, в якому знову заявив про брак боєприпасів у ПВК "Вагнер" і згадав якогось дідуся, який "думає, що йому добре", незважаючи на важку обстановку на фронті. Пізніше Пригожин спробував пояснити, кого він 9 травня назвав "щасливим дідусем". Він запропонував відразу три варіанти. Різкі заяви Пригожина сильно стривожили Кремль.