Скоро війна з Росією може завершитися, спрогнозував експерт / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Війна в Україні проти РФ може закінчитися до кінця року.

Вже скоро можливий перелом у війні, розповів російський експерт - доктор історичних наук, політичний аналітик Валерій Соловей в інтерв'ю журналісту й засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону. За його словами, армія України має достатньо військово-технічного потенціалу, щоб "дійти до Москви", але не буде цього робити.

"Я розраховував, що воєнний перелом визначиться навесні, та не тільки я - багато хто, але тепер зрозуміло, це переноситься на літо й частково на осінь... Я думаю, що у будь-якому разі до кінця цього року (можливе завершення війни - Ред.)…", - такий прогноз дав співбесідник.

Війна Росії проти України - сьогодні це варто знати

10 червня президент Володимир Зеленський підтвердив, що Україна почала контрнаступальні операцію. Наші воїни у Донецькій та Запорізькій областях вже звільнили від росіян сім населених пунктів.

Радник очільника Офісу президента нашої держави Михайло Подоляк говорив, що українці будут фіналізувати війну з РФ абсолютно справедливо. За його словами, росіяни відчуватимуть увесь той біль, який довелося пережити нам.

Вас також можуть зацікавити новини: