Українським воїнам потрібно знищити багато супротивників, зазначив Михайло Подоляк / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Контрнаступ ЗСУ 2023 триває, і варто чекати хороших новин з фронту.

Радник очільника Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк в інтерв'ю програмі "Аргумент" розповів, що "Росія сконцентрувала все, що у неї є".  За його словами, "вона розуміє, що це ставка на виживання".

Подоляк додав, що нашим воїнам необхідно знищити дуже багато супротивників - "не просто якусь там одну частину чи одну бригаду".

"Звичайно, чекати хороших новин. Тому що це об'єктивний процес. Так, це не лінійний процес, коли ти можеш точно прогнозувати конкретні дати... у нас є ще одна математична проблема - несвоєчасність поставок (від партнерів - Ред.), тобто все домовлено, але поставки розтягнуті за часом, а це визначає темпи просування...", - сказав він.

Контрнаступ України - новини, які варто знати сьогодні

10 червня українська сторона офіційно підтвердила, що наші бійці почали контрнаступальні операції. Захисники та захисниці України відтісняють ворога на півдні та на Донбасі - на Бердянському, Мелітопольському і Бахмутському напрямках.

Вже деокуповано низку населених пунктів, зокрема, Старомайорське Донецької області, і створено умови для звільнення міста Бахмут. Росія зазнала величезних втрат. Загальні втрати ворога на 31 липня 2023 року становлять приблизно 246 190 супротивників.

Вас також можуть зацікавити новини: