Влада осії не зможе пояснити своєму населенню втрату Криму / фото УНІАН, Євгеній Кравс

Крахом політичної системи та реальною кризою в Росії буде втрата тимчасово окупованого нею Криму. Таку думку висловив політолог, доброволець спецпідрозділу "Хорт" Кирило Сазонов в ефірі інформаційного телемарафону.

"Кожен удар - це досить болісно для противника. Крахом політичної системи та реальною кризою в Росії буде втрата Криму. Це для них сакральне", - вважає він.

Сазонов зазначив, що Росія вже морально готує своє населення до втрати Донецька та Луганська. Але втрату Криму пояснити населенню не зможуть.

Відео дня

Поразка Росії - що кажуть експерти

В Офісі президента заявили, що в Росії починається революція. Зокрема, росіяни розуміють, що не можуть захистити своїх близьких від смерті. Також через санкції починають обвалюватися різноманітні об'єкти всередині країни - це також погіршує настрої громадян.

Політолог Володимир Фесенко припускає, що Росія готова до нових "жестів доброї волі", але це не стосується Криму та Донбасу. Експерт наголошує, що РФ спочатку заявляла про "звільнення" всього Донбасу. Тому Кремлю буде дуже складно пояснити свою поразку і "зберегти обличчя".

Там часом, за даними Генштабу, російські військові евакуйовують свої сім'ї з Криму до Росії

Вас також можуть зацікавити новини: