У Криму напередодні пролунали вибухи / фото із соцмереж

Військовий експерт Олег Жданов прогнозує, що недавні "хлопки" в Криму - це тільки початок, їх повинно стати більше, тому що на окупованому півострові багато військових об'єктів.

Як він розповів в ефірі проекту FreeДом, два основні "хлопки" повинні відбутися в Криму. Один з них - у Севастополі на базі зберігання ракет "Калібр", які вони завантажують на підводні човни і кораблі й потім пускають по материковій Україні.

"Напевно, перший повинен бути все-таки Кримський міст. Чому? Тому що це - основна артерія постачання військ", - упевнений військовий експерт.

Журналіст запитав у Жданова, чи може Україна скористатися ось цією ситуацією в Криму й ослабленням російських військ для деокупації півострова.

"Я думаю, що ці "хлопки" вже увіллються потім у військову операцію зі звільнення Криму", - говорить Жданов. 

Вибухи в Криму: що відбувається на окупованому півострові

16 серпня у військовій частині в в селищі Майське Джанкойського району Криму на складі боєприпасів сталася детонація боєприпасів.

У РФ заявили, що у військовій частині на майданчику зберігання боєприпасів сталося "загоряння". А пізніше російська сторона заявила про диверсію.

9 серпня в Криму в районі населеного пункту Новофедорівка пролунала серія вибухів і сталася пожежа на території аеродрому "Саки". В результаті вибухів знищено щонайменше 9 літаків.

Вас також можуть зацікавити новини: