Мінус 5 станцій РЕБ: у Генштабі розповіли про потужні удари ЗСУ по окупантах

Артилерійські та ракетні війська вразили багато цілей.

Збройні сили України продовжують планомірно знищувати російських окупантів завдяки професійним діям. За минулу добу артилерійські та ракетні війська вразили безліч цілей, включаючи 5 ворожих станцій радіоелектронної боротьби.

Про прицільні удари ЗСУ відзвітував прес-центр Генштабу ЗСУ на своїй офіційній сторінці на Facebook. У зведенні сказано: "Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби вразили чотири зенітно-ракетні комплекси, 11 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів і 5 станцій радіоелектронної боротьби ворога".

Варто відзначити, що комплекси РЕБ — це цінна техніка, яка використовується для створення перешкод в системах управління, зв'язку та розвідки противника. Станції також можуть заважати ефективно використовувати безпілотники.

Втрати Росії в Україні: остання інформація

З моменту повномасштабного вторгнення ЗСУ ліквідували понад 178 тисяч окупантів і підірвали близько 24 тисяч одиниць техніки.

Під Мар'їнкою та Авдіївкою, де ведуться найбільш активні бої, українські захисники щодня знищують до двох рот ворога. Позиції в районах міст переходять з рук в руки.

Лейтенант 67-ї окремої механізованої бригади, батальйону "Вовки Да Вінчі" Олександр Ябчанка повідомив, що у березні та квітні інтенсивність боїв у Бахмуті вийшла на рівень минулого літа. Тіла російських окупантів вже в кілька шарів встеляють землю.

Що стосується знищення засобів РЕБ, то в середині лютого ВСУ підірвали рідкісну російську станцію "Палантин".

Вас також можуть зацікавити новини: