Росіяни потраплять у пастку, зазначив Коваленко / фото ua.depositphotos.com

У Збройних сил України (ЗСУ) є високі шанси звільнити Херсонську область. Вже навіть самі росіяни розуміють абсурдність наказів свого командування на даному напрямку.

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко у ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів, в яку пастку можуть потрапити загарбники біля Херсона найближчим часом.

"У напрямку Херсона, де наш контрнаступ не дуже залежить від річок, відбуваються дуже цікаві події", – зазначив експерт.

Відео дня

Коваленко не виключив, що найближчим часом ЗСУ блокують Херсон уздовж кордону:

"Будь-який відступ Збройних сил Росії буде неможливий, особливо, якщо буде збільшена повноводність Інгульця. На сьогоднішній день, я так розумію, російське командування перелякане або шоковане саме контрнаступальними діями ЗСУ".

Контрнаступ ЗСУ на півдні

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Збройні Сили України 29 серпня пішли в наступ на півдні. Українські бійці прорвали першу лінію оборони росіян в Херсонській області.

Того дня стало відомо, що окупанти почали тікати: 109-й полк так званої "ДНР" відійшов зі своїх позицій у Херсонській області, а російські десантники, які були їхньою підтримкою, втекли з поля бою.

Станом на 13 вересня повідомлялося, що ЗСУ просуваються на Херсонському напрямку, але не називають звільнені населені пункти з метою дотримання норм безпеки.

Полковник у запасі та військовий льотчик-інструктор Роман Світан розповів, що заважає українським бійцям звільнити Херсон.

Вас також можуть зацікавити новини: