Сирський відвідав Бахмутський та Лиманський напрямки / фото t.me/osirskiy

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав Бахмутський та Лиманський напрямки, поговорив з командирами про ситуацію та скоригував плани, йдеться у повідомленні Сирського у Telegram.

"Відвідав наші бойові бригади на двох активних напрямках. У зв’язку зі складною та протилежною обстановкою на Бахмутському та Лиманському напрямках, треба було скорегувати наші плани, послухати командирів, дізнатися про їхнє бачення ситуації, проблеми та прийняти виважені, адекватні рішення. Для мене принципово важливо розуміти, що потрібно командиру та солдату безпосередньо на полі бою і де, на даний час, у нас найбільш складна ситуація", - зауважив він.

Перебуваючи на місці Сирський також спілкувався з воїнами, відзначив їх нагородами і цінними подарунками.

Відео дня
Сирський відвідав Бахмутський та Лиманський напрямки / фото t.me/osirskiy

"Після таких зустрічей наша взаємодовіра та розуміння того, що ми рухаємося у правильному напрямку, до Перемоги, лише зміцнюються. Продовжуємо вибивати ворога з нашої землі", - підкреслив він.

Сирський відвідав Бахмутський та Лиманський напрямки / фото t.me/osirskiy

Наступ ЗСУ - актуальні новини

Як повідомляв УНІАН, 25 липня речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов інформував, що Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському, Бердянському та Бахмутському напрямках.

За його словами, на Бахмутському напрямку наші війська ведуть наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут. В ході наступально - штурмових дій Сил оборони противник був вимушений відійти з Андріївки.

Речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий пояснив, що успішні дії в районі Андріївки дозволяють завершувати операцію по оточенню Силами оборони Бахмута.

За останніми даними, на Бахмутському напрямку за час наступу звільнено близько 35 кв. км території, зокрема за минулий тиждень - ще близько 4 кв. км.

Також Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському та Лиманському напрямках.Противник минулої доби проводив безуспішні наступальні дії в районах  в районах північно-західніше Оріхово-Василівки, південніше Іванівського та західніше Кліщіївки.

Вас також можуть зацікавити новини: