У Бахмут ускладлили в’їзд через певні дії з українського боку, поділився експерт / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

У місто Бахмут Донецької області, за яке йдуть бої з росіянами, з понеділка, 13 лютого, ускладнено в’їзд через певні дії з українського боку.

Обмеження допуску цивільних може свідчити про певну динаміку навколо міста, упродовж наступних кількох днів там будуть відбуватися важливі події, розповів директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Ворог продовжує вести наступальні дії на кількох напрямках - це Куп'янськ, Кремінна, Бахмут та Вугледар. Найбільше уваги зараз зосереджено навколо Бахмута. Від сьогодні припинено в'їзд у місто журналістам та волонтерам, що пов'язано з певними діями з українського боку. Тут може бути кілька сценаріїв…", - зазначив експерт.

Відео дня

Нагадаємо, Донецька обласна державна адміністрація повідомила, що з 13 лютого працівники ЗМІ зможуть потрапити у Бахмут лише після того, як отримають спеціальні перепустки.

Бої на Донбасі - зараз це варто знати

Генштаб Збройних сил України повідомив вранці 13 лютого, що супротивники зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському, Куп’янському, Лиманському та Новопавлівському напрямках. У Генштабі додали, що росіяни на Донбасі зазнають серйозних втрат.

Варто зазначити, що втрати росіян в Україні вже становлять приблизно 138340 загарбників. Крім того, ліквідовані, зокрема, понад 3280 танків супротивника.

Вас також можуть зацікавити новини: