ЗСУ не дають ворогу прорватися / 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Сили оборони України стримують наступ російських загарбників на декількох напрямках лінії фронту.

"Протягом минулої доби відбулось близько 30 бойових зіткнень", - йдеться в Оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Кліщіївки Донецької області. На Авдіївському напрямку під щільним вогнем авіації та артилерії противника, українські захисники продовжують стримувати наступ російських військ в районі Авдіївки Донецької області. 

Відео дня

Водночас на Мар’їнському напрямку Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області.

"Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби", - йдеться у зведенні.

Зазначається, що ворог обстрілював десятки раз населені пункти вздовж всієї лінії фронту, зокрема, й на Куп’янському, Лиманському, Шахтарському, Запорізькому та Херсонському напрямках.

Війна в Україні - останні новини з фронту

Загальні бойові втрати противника станом на ранок 22 серпня орієнтовно склали близько 258 340 (+410) осіб. 

Авіація Збройних сил України завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу противника.  бійці ракетних військ і артилерії уразили 4 пункти управління, 1 район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 артилерійських засоби на вогневих позиціях противника.

У Генштабі повідомили, що Сили оборони України знову здобули успіх в районі Роботиного на південному фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: