Поблизу Мелітополя окупанти проводять військові навчання / фото t.me/ivan_fedorov_melitopol

Російські загарбники проводять активні військові навчання в районі окупованого Мелітополя Запорізької області. Окупанти облаштували полігони на півночі і на півдні від міста. 

"Доки одні орки кошмарять жителів пропагандою про "страшних укронацистів", інші тероризують безупинними військовими навчаннями", – повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров в Telegram.

Зокрема, звуки гучних вибухів доносяться з усіх боків Мелітополя. 

Відео дня

"Окупанти влаштували полігони і на півночі від міста поблизу Михайлівки, і на півдні зі сторони Молочного лиману", – зазначив Федоров. 

Ситуація в Мелітополі: останні новини

26 лютого мер окупованого Мелітополя Іван Федоров повідомив, що окупанти знімають пропагандистські сюжети про депортацію жителів. Загарбники нібито вивозять їх на останній блокпост, проте після зйомок люди опиняються в полоні. 

Крім того, на стовпах у місті зʼявляються камери відеоспостережень. За словами Федорова, окупанти намагаються слідкувати за місцевими мешканцями, оскільки не можуть виявити українське підпілля. 

Але цим контроль з боку російських військ не обмежується. 21 лютого в окупованому місті дозволили користуватися українським мобільним звʼязком. При цьому ворог прослуховує розмови, щоб виявляти проукраїнськи налаштованих громадян. 

Вас також можуть зацікавити новини: