Окупанти бояться українських партизанів / фото wikimedia.org

Російські окупанти посилили захист залізничних складів через постійні диверсії у тимчасово окупованому Криму.

Як повідомляв партизанський рух "Атеш" у Telegram, загарбники ввели додаткові заходи безпеки в Джанкої, Керчі, Феодосії та Сімферополі.

Водночас російські військові мобілізують додатковий особовий склад для супроводу вантажних та пасажирських поїздів. Вони встановили постійне чергування оперативників навіть у технічному секторі. 

Відео дня

Крім того, окупанти запровадили посилений режим несення служби з особливою увагою до контролю фото та відеозаписів на станції "Сімферополь".

Як зазначили в "АТЕШ", ситуація загострилася через диверсії та спроби порушення безпеки залізничних об'єктів. Також ворог знає про діяльність українського підпілля, боїться і намагається посилити свій захист. Представники партизанського руху переконані, що це не допоможе окупантам.

Вони додали, що посилення заходів безпеки свідчить про серйозне занепокоєння ЗС РФ щодо безпечності залізничних перевезень та говорять про важливість забезпечення стабільності та надійності транспортної інфраструктури на тимчасово окупованому півострові.

Війна в Україні - ситуація у Криму

Нещодавно в "АТЕШ" повідомили, що окупанти почали готуватися до оборони Євпаторії, а до Джанкоя відправили військову поліцію через зникнення кількох загарбників.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що досягнення Україною повного вогневого контролю над тимчасово окупованим Кримом - це лише питання часу. Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський пояснив, коли ЗСУ зможуть атакувати будь-яку ціль на півострові.

Вас також можуть зацікавити новини: