Окупанти в Криму почали готуватися до оборони / фото "Атеш"

Російські загарбники почали готуватися до оборони в тимчасово окупованому Крим. Зокрема, фортифікаційні споруди з'явилися в районі траси Р-25 "Євпаторія – Саки". 

Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", агенти якого провели розвідку берегової лінії. Вони виявили безліч фортифікаційних споруд: поодинокі окопи, опорні пункти, укріплення з піску і бетону, а також зосередження військової техніки.

"Очевидно, що рашисти продовжують зміцнювати західний берег Криму, боячись українського десанту. Чи будуть російські пропагандисти продовжувати наполягати на тому, що це роботи з реконструкції Євпаторійської набережної? Жодні оборонні споруди окупантам не допоможуть. Крим буде звільнений Силами оборони України за підтримки "Атеш" і кримчан", – наголошується в публікації.

Ситуація в Криму: останні новини

У тимчасово окупований Джанкой РФ перекинула підрозділи військової поліції. Це сталося після того, як у місті зникли кілька російських військовослужбовців. Крім того, окупантам наказали пересуватися Джанкоєм тільки групами.

Раніше партизани виявили місце під Джанкоєм, де росіяни ховають свою техніку. Всі під'їзди охороняються російськими військами. 

Вас також можуть зацікавити новини: