У окупованому Джанкої зникли кілька російських військових / колаж УНІАН, фото "Атеш"

Росіяни перекинули до тимчасово окупованого міста Джанкой у Криму підрозділи військової поліції. Про це повідомляє партизанський рух "Атеш". 

"За наявною інформацією, до міста прибули підрозділи військової поліції для забезпечення безпеки особового складу окупантів. Це повʼязано зі зникненням військових у місті. У зв'язку з цим, всіх військовослужбовців Росії зобов'язали пересуватися містом групами", – йдеться у повідомленні

Відео дня

Крім того, агенти "Атеш" фіксують прибуття нової партії мобілізованих до міста Джанкой. Зазначається, що "мобілізованих не годують і просто не вважають за людей". 

Ситуація на окупованих територіях України

Центр національного спротиву повідомив, що російські загарбники хочуть перетворити окуповані території на гігантське сміттєзвалище. Окупанти планують збудувати там три полігони для зберігання сміттєвих відходів, в тому числі туди хочуть звозити російське сміття

Тим часом на півдні України російські окупанти почали мобілізацію до лав армії РФ. У Центрі нацспротиву наголосили, що вже були випадки, коли чоловіків просять прийти до "військкоматів" для уточнення даних. Після цього вони отримують повістки про мобілізацію. 

Вас також можуть зацікавити новини: