Окупант розповів про своє ставлення до українців / фото ua.depositphotos.com

Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало перехоплення розмови російського окупанта з дружиною, де він розповів про своє ставлення до українців та про наміри вбивати українських дітей.

"Кісуль, це всього лише х*хли, це всього лише непотріб, це всього лише пил, блін. Ну чому ви за них переживаєте? Бл*ть, це нас скоро не буде, нас зітруть із землі. Наших людей цих усіх кінчать там. А кого не вб'ють – будуть самі повзти і просити про пощаду. Забудь ти про цю націю, не буде її ніколи в житті. Залишилося зовсім трохи: її зітруть із землі і все – не буде цієї х*хляцької ненависті. Вони самі винні в тому, що накоїли, тому нехай уже вмирають швиденько", – йдеться у перехопленні ГУР МО. 

На запитання співрозмовниці щодо вбивства українських дітей, окупант відповів, що йому на них "пох*й".

"Пох*й на них теж. Я їб*в у рот їхніх дітей, усіх дітей у*бків. Убл*дків навчають у таборах, розумієш, щоб ненавиділи росіян – ось і все. Х*хляцька дитина – треба бл*ть задушити нах*й. Ще в утробі нах*й. Тому я буду так і робити. І роблю", – наголосив російський військовий. 

У ГУР зазначили, що ця розмова в черговий раз підтверджує, що це не просто війна з відповідними військовими цілями, а цілеспрямований геноцид української нації.

"За кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата", – додали в розвідці. 

Воєнні злочини Росії в Україні

Російські окупанти від початку вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року скоїли на території нашої країни сотні воєнних злочинів. Серед них – зґвалтування, катування, а також вбивства цивільного населення. 

Так, 30 грудня 2022 року стало відомо, що прокурори спільно зі слідчими поліції та експертами в рамках кримінального провадження провели ексгумацію та огляд тіла 56-річної жінки, загиблої від рук окупантів у селі Правдине на Херсонщині. За даними слідства, росіяни розстріляли її на власному ж подвір’ї з автоматичної зброї.

Колишній посол США в НАТО та екс-спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер вважає, що існуючих у міжнародному праві правових механізмів буде недостатньо для того, щоб притягнути президента Російської Федерації Володимира Путіна та російський режим до відповідальності за воєнні злочини, скоєні на війні проти України. Потрібно створювати спеціальний трибунал. 

Вас також можуть зацікавити новини: