Вчора на Кримському мосту пролунали вибухи / фото REUTERS

Під час вчорашньої серії вибухів на Кримському мосту російські туристи, які відпочивали на пляжі неподалік, поводилися як зомбі під час зйомки вибухів.

Про це колишній співробітник КДБ і Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов сказати в ефірі 24 каналу. Він зазначив, що поки точно не можна сказати, що саме сталося на Кримському мосту в суботу, 12 серпня.

"Можливо, вони екіпірували міст якимись димовими шашками, які включаються тоді, коли є небезпека ракетного удару", - сказав Жирнов.

Відео дня

За його словами, невідомо, чи пов'язане задимлення на мосту з українським ракетним ударом, або ж російська сторона сама використовувала задимлення як захист під час навчань.

"З іншого боку, ми бачили, що удари були. Тому що в мережі дуже багато відеоматеріалів. При чому, матеріали абсолютно марсіанські. Це коли стоять на березі моря (туристи) і знімають як по них б'ють українські ракети. У них в головах це абсолютно не ув'язано ніде. Вони дивляться і кажуть: "О, вдарили!", "Ваня, а ну-ка вилазь з води, вже ти там пересидів, через пів години підеш назад"... Я не знаю, в якому місці їх вирощують, хто їх посилає на Азовське море або на Чорне море", - зазначив Жирнов і назвав цих туристів з РФ дивними.

Він зазначив, що удари для відпочиваючих не стали шоком. Експерт упевнений, що по Кримському мосту триватимуть удари.

Удари по Кримському мосту

Як повідомляв УНІАН, вчора, 12 серпня, на незаконно збудованому окупантами Кримському мосту кілька разів прогриміли вибухи. Рух автотранспорту по Кримському мосту було тимчасово перекрито. Утворитися велика пробка з автомобілів. В одному з випадків прогриміло не менше восьми вибухів в районі моста.

Тоді у РФ заявили про спробу атаки ракетами Кримського мосту, які нібито були збиті. Йшлося про боєголовки з-200.

Вас також можуть зацікавити новини: