Скабєєва заявила, що у США закінчується зброя / скріншот

Політолог та публіцист Андрій Піонтковський жорстко присоромив російську пропагандистку Ольгу Скабєєву, яка дико радіє ракетним ударам РФ по Україні і почала розповідати про вичерпання запасів зброї у США.

"Щоденний шестигодинний оргазм тільки на одну тему: що знищено в Україні, що згоріло... Це незбагненно взагалі. Це страшно для російського народу. Це означає, що нам доведеться років 20 проводити росіян через процес внутрішньої денацифікації і покаяння за ці злочини", – заявити він.

Експерт зізнався, що для нього два найогидніших злочинця сьогодні – це Скабєєва і Путін. За його словами, вони обидва закінчать на лаві підсудних процесу військових злочинців.

Реагуючи на брехливі заяви Скабєєвої про неміч США, Піонтковський зазначив, що Штати можуть допомогти українцям завершити війну протягом декількох тижнів: "Це прекрасно усвідомлює і російський генеральний штаб".

Російська пропагандистка Скабєєва: скандальні заяви

Скабєєва періодично істерить через Україну Не так давно вона закликала знищити українську залізницю, обурившись, що та стабільно працює.

Також пропагандистка випадково "спалила" справжні плани Кремля щодо України.

Через заклики до збройної агресії проти України Скабєєвій повідомили про підозру.