У Скабєєвої нова істерика через Україну / скріншот

У російської пропагандистки Ольги Скабєєвої спостерігається чергова істерика через Україну. Цього разу її обурила стабільна робота української залізниці попри обстріли, і візити по ній до Києва західних політиків.

Запис одного з недавніх ефірів опублікував Телеграм-канал "Мысли машиніста мотрисы".

На відео Скабєєва скаржиться, що російські окупанти з початку повномасштабного вторгнення не зуміли знищити залізницю. Візити потягами до Києва західних дипломатів, у тому числі з США, Скабєєва назвала "знущальними".

Відео дня

У відповідь один з присутніх у студії гостей заявив, що Україна має розвинену мережу залізниць. "Ми не можемо знищити кілька точок?",- запитала у нього пропагандистка. У відповідь той сказав, що залізниці та мости відновлюються за лічені дні.

"Слідуючи вашій логіці, не треба було і починати, якщо все так легко відновлюється", - заявила з істеричним сміхом Скабєєва.

Нещодавно російські пропагандисти влаштували істерику у прямому ефірі, обговорюючи здатність України військовим шляхом повернути тимчасово окуповані Росією Донбас і Крим. Військовий експерт і полковник Михайло Ходарьонок заявив, що з війни треба виходити, а пропагандистка Ольга Скабєєва не знайшла переконливих контраргументів, тому змогла тільки відзначити, що "здатися неможливо".