На Путіні вже поставили хрест / скріншот

Президент РФ Володимир Путін після ордера на арешт від Міжнародного кримінального суду формально перестав бути політичним діячем.

Тепер Захід розглядає його тільки як підозрюваного військового злочинця і на ньому поставлений хрест. Про це заявив полковник запасу КДБ, екс-розвідник, політолог і публіцист Сергій Жирнов в інтерв'ю УНІАН. Він також розповів, чи опрацьовується варіант офіційного похорону одного з двійників Путіна.

"Якби він був розумною людиною, то він би це опрацьовував. І для нього це взагалі відмінний вихід. Але розумна людина не зробила б нічого з того, що Путін робить 14 місяців. Для нас без різниці – буде убитий двійник або справжній Путін. Будь-який двійник або Путін, якого вб'ють або здадуть в Гаагу – символ. Нам цього достатньо", - підкреслив Жирнов.

Відео дня

За його словами, в сучасному світі з Інтернетом і взаємозв'язком всіх континентів Путін ніде не сховається.

"Нагадаю заяву президента Зеленського, який сказав: "Я бажаю Путіну закінчити життя в підвалі з відром для нечистот". Насправді це символічна Заява, тому що навіть якщо він закінчить життя в якійсь віллі з золотим туалетом, то сенс від цього не змінюється", - підсумував полковник.

Кінець путінського режиму

Нещодавно російський опозиціонер Марк Фейгін заявив, що серед олігархів, топ-чиновників і силовиків Росії зростає невдоволення російським президентом. Експерт вірить в "ненульовий" шанс на усунення Путіна.

Глава військової розвідки України Кирило Буданов упевнений, що Росія у форматі нинішньої Федерації і може припинити існування найближчим часом. На його думку, це відбудеться раніше, ніж закінчиться повномасштабна війна в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: