Євгений Пригожин зробив "політичний камінг-аут" / скріншот

Ватажок російської приватної військової компанії "Вагнера", кухар "Путіна" Євген Пригожин зробив політичний камінг-аут - заявив, що хоче брати участь у виборах президента України.

Лідер найманців стверджує, що різко вирішив конкурувати з нинішнім українським лідером Володимиром Зеленським та екс-президентом України Петром Порошенком. "Тепер з приводу політичних амбіцій: стій так, щоб тобі мене було добре видно, зараз буде дуже важлива заява", - стверджував він.

За його словами, заява "вразить всіх росіян і весь світ".

"Роблю політичний камінг-аут... у мене тільки що з'явилися політичні амбіції, дивлячись на все навколо, і я ухвалив рішення у 24-му році балотуватися в президенти, в президенти України і буду конкурувати на цій посаді з Порошенком та Зеленським...", - пофантазував Пригожин.

Війна Росії та України - цікаві новини про Пригожина та ПВК "Вагнера"

"Вагнерівці" вже не один місяць намагаються захопити місто Бахмут у Донецькій області, яке стало справжньою фортецею захисників України. Речник Східного угруповання Збройних сил України полковник Сергій Череватий повідомив, що російська ПВК фактично загинула у бахмутських полях.

Варто зазначити, що на початку лютого Євген Пригожин, сидячи в бомбардувальнику, в якому нібито в якості другого пілота бомбив Бахмут, викликав Володимира Зеленського на повітряну дуель. Пізніше цей літак був збитий над містом.

Вас також можуть зацікавити новини: