Українські прикордонники "атакували" білоруських колег картоплею / REUTERS

Українські прикордонники продовжують тролити колег із Білорусі, яка допомагає Росії у її війні проти нашої країни. Один з охоронців кордону зізнався, що одного разу сусідів "атакували" дрони з картоплею. 

"У нас під**би були які? Скажімо так, недалеко в нас є наші друзі, які картоплю люблять. То скинути, наприклад, на наряд картоплю дронами. Це був тролінг 99-го левела", – розповів прикордонник у програмі "10 тупих запитань прикордоннику" на ютуб-каналі ISLND TV.

Чоловік також описав реакцію білоруських прикордонників на таку "атаку".

"Розбігалися, вони ж не знають, що то картопля летить на них. Тим більше, вона ж для них священна. Ми думали, будуть падати на коліна і хвалу співати картоплі, але розбігалися", – додав він.

Тролінг білоруських прикордонників

9 травня на кордоні України з Білоруссю зʼявилися нові бігборди зі словами "Разом перемогли фашизм, разом переможемо і рашизм". А на деяких ділянках кордону прикордонникам у Білорусі дали можливість послухати український гімн.

Раніше українські прикордонники вигадали новий спосіб кошмарити колег у Білорусі – сигналом повітряної тривоги. Так намагаються показати тим, хто не визначився, на чиєму він боці, що повітряна тривога – це страшно.

Крім цього, на державному білоруському телеканалі випустили сюжет про те, що українські прикордонники повісили в лісі манекен у російській військовій формі. Йому також дали імʼя –Валера. Білоруські прикордонники заявили про "психологічний тиск та залякування".

Вас також можуть зацікавити новини: