Українці протестують у Варшаві / скріншот

Заступник командира Третьої окремої штурмової бригади(3 ОШБр), майор Максим Жорін жорстко розкритикував українців, які виїхали за кордон після початку широкомасштабної війни і тепер протестують проти припинення надання їм консульських послуг.

"Така згуртованість і тиск нашого потужного закордонного фронту стали б у пригоді - якщо не на реальному фронті, то хоча б під час українофобської блокади на кордоні. Якщо серйозно, то люди, які в державі вирішили забути свої обов'язки, не можуть від неї вимагати дотримання своїх прав. Дуже зручно з***тися в найважчий для України час, а потім скиглити, що Україна не надає якісь послуги", - написав він, коментуючи протести українців у Варшаві.

Він вважає, що не можна вимагати "справедливості", якщо сам цього правила не дотримуєшся.

Відео дня

"Коли одна категорія українців уже два роки бореться за майбутнє абсолютно для всіх, а інша "живе своє життя" - це щось теж не дуже справедливе", - вважає Жорін.

Протести українців у Варшаві - що повідомлялося

Нагадаємо, після призупинення консульських послуг для українських чоловіків за кордоном у Варшаві 300 українців заблокували паспортний сервіс ДП "Документ" із вимогою повернути їм паспорти.

"Тут відбувається жах. Вчора, сьогодні...", - розповів фахівець у справах легалізації перебування та роботи іноземців у Польщі Євген Семеняка.

За його словами, у паспортному сервісі відбуваються сутички, навіть викликали поліцію.

Вас також можуть зацікавити новини: