Росія піде в нову масштабну атаку без прив'язки до дат – військовий експерт

Наразі циркулює багато розмов про те, що Росія може приурочити свій новий наступ до 24 лютого - річниці повномасштабного вторгнення в Україну. Та, як розповів в інтерв'ю "Обозревателю" військовий експерт Владислав Селезньов, Путін атакуватиме силами своєї армії скрізь, де можливо, й без прив'язки до дат.

Експерт наголосив, що протистояння на українському полі бою визначатиметься ключовим фактором - наявністю ресурсів в обох сторін. Матиме шанси на успіх той, хто матиме достатньо людського ресурсу, сучасної техніки, бронетехніки, артилерії. 

У разі, якщо ЗСУ не матимуть достатніх ресурсів, протистояння продовжуватиметься. Якщо матимуть, ситуація трансформується в український контрнаступ. Все до того йде, адже західні партнери України нададуть Силам оборони багато необхідних засобів ведення війни.

Відео дня

"Починаючи із середини березня, українська армія отримуватиме дедалі більше того, що нам необхідно для контрнаступу", - підсумував Селезньов.

Нове вторгнення Росії

З кінця 2022-го року українська влада попереджає про те, що Росія може піти у новий масштабний наступ на Україну. Дехто переконаний, що Путін приурочить цю атаку до 24 лютого, інші кажуть, що вона взагалі станеться навесні.

ГУР повідомляла, що російські війська підуть у наступ на трьох напрямках - Донецькому, Луганському та Запорізькому

Голова Луганської ОВА Гайдай спрогнозував можливий новий наступ російської армії "в будь-який день після 15 лютого".

Міноборони України вказувало, що, враховуючи любов Путіна до символізму, новий наступ може статися у річницю великої війни - 24 лютого.

Вас також можуть зацікавити новини: