Російські добровольці хочуть скинути путінський режим / фото УНІАН (Андрій Марієнко)

Якщо російські добровольці, заходячи у РФ, зможуть сконцентрувати значні сили, то вони можуть відірвати якусь територію Росії.

"Якщо російські добровольці зможуть підтягнути понад 2-3 тис. людей і їх озброїти - це буде серйозна пересторога Росії щодо розгортання наступних бойових дій на території України. Зараз величезна проблема, як залучити цих людей. Ці люди - це реальна проблема РФ. Є реальна можливість залучення людських ресурсів, тому що вони показали інший шлях боротьби з путінським режимом", - сказав генерал-майор СБУ в запасі Віктор Ягун в ефірі "Еспресо".

Він згоден довіряти цим людям в тому, що вони мають серйозні наміри щодо звільнення РФ. На думку експерта, добровольці можуть влаштувати на території, яку візьмуть під контроль, щось на зразок іншої Росії.

Відео дня

"Те, що вони нам зараз допомагають і нам це на користь - це 100%. Їм треба значна кількість людей. Якщо вони зможуть у якийсь певний момент гарантувати, що заходячи в Росію вони зможуть сконцентрувати значні сили, то вони можуть і відірвати якусь територію від Росії. Влаштувати щось на зразок іншої Росії. Спричинити певні безлади", - підсумував Ягун.

Діяльність російських добровольців

22 травня бійці "Російського Добровольчого корпусу" і легіону "Свобода Росії" вперше перетнули кордон з РФ і зайшли до Бєлгородської області. За їхніми словами, вони хочуть створити демілітаризовану зону між країнами та показати співгромадянам, що можна боротися з путінським режимом.

Днями представники "Російського добровольчого корпусу" знову перейшли російський кордон.

The Times з посиланням на спікера легіону "Свобода Росії" з позивним "Цезар" заявив, що вони зараз вербують тисячі росіян для наступу на Москву.

Вас також можуть зацікавити новини: