Роспропаганда придумала "котел" в Бахмуті / фото УНІАН

Російська пропаганда видала нову фантазію про "оточення" українських воїнів у Бахмуті Донецької області.

Як повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, Z-канали розповсюдили черговий фейк про те, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний буцімто доповів президенту Володимиру Зеленському про тактичне оточення угруповання ЗСУ у Бахмуті.

Фейк окупантів / t.me/spravdi

"Центр стратегічних комунікацій попереджає, що це черговий фейк окупантів. Українські захисники продовжують утримувати місто та з успіхом нищать окупантів. Інформація про буцімто оточення міста є черговим маренням російських пропагандистів", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Оборона Бахмуту: основні дані

Російські військові продовжують зазнавати великих втрат у боях з ЗСУ. Українські військові ліквідували вже понад 148 тис. російських окупантів. Загальні бойові втрати противника з 24 лютого орієнтовно склали близько 148 тис. 130 осіб, з яких 660 знищено минулої доби.

Тривають наступальні дії РФ на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Вже кілька місяців триває оборона міста-фортеці Бахмуту. За останніми даними, на Бахмутський напрямок окупанти відправили близько 200 чеченців-спецпризначенців аби запобігти дезертирству мобілізованих.

За даними міністра оборони Олексія Резнікова, українські воїни щодня знищують 500 російських окупантів тільки на Бахмутському напрямку. Понад 900 росіян щодня отримують поранення.

Вас також можуть зацікавити новини: