ЗСУ продовжують давати відсіч окупантам / фото 117 окрема механізована бригада

В Збройних силах України відзвітували про те, скільки позицій зосередження російських загарбників було вражено за поточну добу.

Про це йдеться в Оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook. "Протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по 5 районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських загарбників", - сказано у зведенні.

Крім того, українські підрозділи ракетних військ завдали ураження по одному пункту управління російських окупантів. При цьому, російські окупанти загалом протягом доби завдали 1 ракетного та 48 авіаційних ударів, здійснили 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Відео дня

Зброя для ЗСУ: останні новини

Як повідомляв УНІАН, Франція виступила із ініціативою започаткування "Артилерійської коаліції". Президент Франції Еммануель Макрон пообіцяв, що в найближчі тижні Україні поставлять близько 40 ракет дальнього радіусу дії Scalp і кілька сотень бомб.

Водночас, міністр оборони Франції Себастьян Лекорню анонсував, що його країна виробить 78 САУ Caesar для України та постачатиме Україні по 3 тисячі снарядів на місяць до кінця року.

Вас також можуть зацікавити новини: