Екс-співробітник СБУ повідомив важливу інформацію щодо російських Су-34 / колаж з фото ua.depositphotos.com та скріншоту

У центрі уваги опинився російський Су-34 - літак, який згорів у Челябінську. Колишній співробітник Служби безпеки України - військовий експерт Іван Ступак сказав, що після інциденту для українців є плюс - "їх менше стало, менше тепер будуть літати в Україну, менше бомбити".

Аналітик в ефірі Radio NV зазначив, що в Росії, за офіційними відомостями, всього виготовили 143 таких бомбардувальники. "Експортна вартість (зрозуміло, експортна і внутрішня вартість - це різні ціни) під 50 мільйонів доларів. Ось таку вартість цих повітряних суден називають джерела", - заявив співрозмовник.

За його словами, якщо знищення Су-34 дійсно справа рук Головного управління розвідки Міноборони України, - "то це респект, повага, молодці, змогли дотягнутися". "Це не близька до України територія, далеченько змогли дотягнутися...", - підкреслив екс-співробітник спецслужби.

Відео дня

Російський Челябінськ в центрі уваги - на аеродромі спалено Су-34

4 січня ЗМІ дізналися, що на челябінському аеродромі "Шагол" згорів російський бомбардувальник Су-34. Журналісти писали, що ліквідація ворожого борту - спецоперацію на території РФ, яку організувало Головне управління розвідки Міноборони України.

Пізніше в ГУР МО показали відео, на якому зображено, як горить ворожий борт. У розвідці підкреслили, що "причини загоряння літака уточнюються". Нагадаємо, наприкінці грудня українські воїни під час однієї спецоперації знищили три Су-34 противника.

Вас також можуть зацікавити новини: